Maak kennis met ons team

Maak een afspraak

Jasper Velghe

Kinesitherapeut

Ik studeerde af in 2009 als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan UGent. In 2010 ging ik full time aan de slag bij KVKortrijk waar ik me volledig kon verdiepen in de sportspecifieke kinesitherapie bij topsporters. In 2010 volgde ik het postgraduaat manuele therapie te Gent. Deze opleiding gaf me de kennis en de tools om de klachten van iedere patiënt nog beter aan te pakken.

Toen ik 6-7 jaar full time werkte op KVKortrijk voelde ik de nood om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ging parttime werken op de voetbal en ging iedere namiddag aan de slag bij Kurt Kind te Lauwe. Hier kreeg ik de kans om heel wat verschillende problematieken aan te pakken en zo mijn kennis te verruimen.

In 2018 volgde ik dan nog een cursus dry needling en leerde ik ook de knepen van de ‘suspension training’ (redcord training).

Contacteer mij Maak een afspraak 0485 08 67 46

Lisa Leyman

Kinesitherapeut

Reeds als kind was ik gebeten door de sportmicrobe. Door verschillende blessures op te lopen, werd mijn interesse in het menselijk lichaam en de recuperatie/revalidatie ervan alleen maar groter. Daarom besloot ik vastberaden om kinesitherapie te gaan studeren. 

In 2016 studeerde ik af aan de universiteit van Gent, waarna ik onmiddellijk de kans kreeg om aan de slag te gaan bij de jeugd van KV Kortrijk. Hier werk ik nog steeds mee aan de optimale ontwikkeling van talentvolle jeugdspelers. Daarnaast deed ik meer dan 2 jaar ervaring op bij Kinesiste Ilse Lapierre in Zwevegem. Sinds februari ruilde ik de praktijk in Zwevegem om voor dit nieuwe avontuur bij Groepspraktijk Velghe - Raes.

Onder het motto stilstaan is achteruitgaan heb ik na mijn opleiding ook het postgraduaat Manuele Therapie gevolgd en mij verdiept in dry needling. Om mijn vaardigheden te kunnen blijven verbeteren, volg ik dan ook geregeld bijscholingen. 

Contacteer mij Maak een afspraak 0474 46 06 73

Hobie Cottenier

Kinesitherapeut

Van toen ik klein was speel ik basketbal. Door een blessure kwam ik voor het eerst in contact met ons fantastisch beroep en besliste ik wat later om kinesitherapie te studeren.

Ik studeerde in 2019 af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven, specialisatie sportkinesitherapie. Ik volgde stage in de groepspraktijk bij Jasper en daar kreeg ik na mijn studies de kans en het vertrouwen om zelfstandig te starten in deze praktijk.

Contacteer mij Maak een afspraak 0478 41 76 74

Nynke Maes

Kinesitherapeut

Sport en beweging spelen al sinds jongs af aan een belangrijke rol in mijn leven, momenteel hou ik mij in mijn vrije tijd voornamelijk bezig met hockey, joggen en fietsen. 

In juni 2020 behaalde ik mijn master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de KU Leuven met als specialisatie sportkinesitherapie. Sinds januari 2021 heb ik het geluk om aan de slag te gaan bij groepspraktijk Velghe-Raes. 

Doorheen de jaren heb ik een passie ontwikkeld voor de revalidatie van orthopedische letsels, sportletsels en klachten gekoppeld aan beweging. Hierdoor ben ik gedreven regelmatig bijscholingen en opleidingen te volgen om een zo kwalitatief mogelijke zorg aan elke patiënt aan te bieden.

Contacteer mij Maak een afspraak 0492 17 68 83

Valentine Raes

Osteopaat

Een sportieve jeugd, een intense interesse in de invloed van sport en beweging op het menselijk lichaam en een fascinatie voor de opmerkelijke resultaten van osteopathie dreven mij als vanzelf naar die studierichting.

In 2012 studeerde ik af aan de fulltime opleiding ‘osteopathie’ aan the International Academy of Osteopathy in Gent. In oktober 2012 begon ik te werken als osteopaat in een groepspraktijk in Lauwe en richtte ik in Roeselare mijn eigen praktijk op.
Van 2015 tot 2019 heb ik gewerkt bij KV Kortrijk, voetbalclub in de Jupiler Pro League.

De laatste jaren heb ik gemerkt dat mijn interesse meer en meer naar de allerkleinsten onder ons gaat. Daarom volgde ik de tweejarige opleiding ‘Osteopathie bij baby’s en kinderen’ in Nederland en richt ik mij binnen onze praktijk vooral op deze boeiende doelgroep.

Contacteer mij Maak een afspraak 0478 72 34 17

Niels Bogaerts

Osteopaat

Mijn voetbalcarrière ging gepaard met verschillende blessures. Ik had het geluk om met allerhande kwaaltjes bij mijn osteopaat terecht te kunnen. Hij wist helaas geen sterspeler van mij te maken, maar wakkerde wel de interesse aan voor de verschillende biomechanische aspecten van mijn lichaam. Zo was het al snel duidelijk in welke richting ik wou verder studeren.

In 2019 studeerde ik als Master of Science in osteopathie af aan de International Academy of Osteopathy te Gent. Na meerdere stagejaren onder begeleiding ben ik klaar om zelfstandig aan de slag te gaan, natuurlijk in nauw overleg en in samenwerking met het aanwezige team.

Contacteer mij Maak een afspraak 0470 04 88 12

Siel Lareu

Osteopaat

Tijdens mijn volleybal jaren kwam ik voor het eerst in contact met een osteopaat. Een teamgenoot begon aan de studie Osteopathie en al snel was ik ook gefascineerd door het vak.

In 2016 studeerde ik af aan de International Academy of Osteopathy in Gent.

Ik hou van dit vak omdat we tijd kunnen maken voor de patiënt en samen kunnen werken naar beterschap.

Contacteer mij Maak een afspraak 0476 85 22 50